, , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 14 cove blue

Beställ nu!

kr48.00

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 14 cove blue är ett paket med sex bläckpatroner av märket Herbin. Patronerna har färgen ”cove blue”, en nyans av blått.

Artikelnr: 10623501286012771 Kategorier: , , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 14 Cove Blue är ett paket med sex bläckpatroner avsedda för användning i reservoarpennor. Dessa patroner är fyllda med Herbins högkvalitativa bläck i nyansen ”Cove Blue”, en djup och lugnande blå färg som ger en elegant och distinkt skrift.

Varje patron är tillverkad av genomskinlig plast, vilket gör det enkelt att se hur mycket bläck som återstår. De är designade för att passa de flesta reservoarpennor som accepterar standardstorlek på patroner, vilket gör dem till ett flexibelt val för pennanvändare.

Bläcket i Herbin Reservoarpatron Standard är vattenbaserat och har en neutral pH-nivå, vilket bidrar till att det är skonsamt mot pennans matarsystem och minskar risken för igensättning. Dessutom är bläcket snabbtorkande, vilket minskar risken för kladd och utsmetning när man skriver.

Herbin är känt för sin långa historia och tradition av att tillverka bläck och skrivmaterial av hög kvalitet, och dessa patroner är inget undantag. De är idealiska för både vardagligt skrivande och för mer formella tillfällen där presentationen är viktig.

Förpackningen är enkel och funktionell, och gör det lätt att förvara och transportera patronerna utan att de läcker. Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 14 Cove Blue är ett utmärkt val för den som uppskattar kvalitetsbläck i en vacker färg för sin reservoarpenna.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 14 cove blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *