, , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 09 black pearl

Beställ nu!

kr48.00

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 09 black pearl är ett paket med sex svarta bläckpatroner. De är avsedda att användas i reservoarpennor för en jämn och kvalitativ skrivupplevelse.

Artikelnr: 10623501208847251 Kategorier: , , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 09 black pearl är ett set med sex stycken bläckpatroner avsedda för användning i reservoarpennor. Dessa patroner är fyllda med Herbins högkvalitativa bläck i färgen ”09 black pearl”, vilket är en djup och glänsande svart nyans. Patronerna är standardstorlek, vilket innebär att de passar i de flesta reservoarpennor som accepterar standard internationella patroner.

Varje patron är noggrant förseglad för att säkerställa att bläcket håller sig färskt och förhindra läckage under transport eller förvaring. Bläcket i Herbin Reservoarpatron Standard är vattenbaserat och har en jämn flödesegenskap som ger en smidig skrivupplevelse utan avbrott.

Herbin, som är känt för sin långa historia och tradition av bläcktillverkning, har skapat detta bläck för att vara både ljusäkta och vattenfast, vilket garanterar att dina skrivna texter och dokument behåller sin klarhet och läsbarhet över tid.

Förpackningen är enkel och funktionell, designad för att skydda patronerna och göra det enkelt för användaren att ta ut en patron i taget. Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 09 black pearl är ett utmärkt val för den som uppskattar kvalitetsbläck i sin reservoarpenna, oavsett om det är för dagligt bruk eller för mer formella skrivändamål.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 09 black pearl”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *