, , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 08 cloudy grey

Beställ nu!

kr48.00

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 08 cloudy grey är ett paket med sex bläckpatroner för reservoarpennor. Bläckfärgen är en nyans av molnigt grått.

Artikelnr: 10623500885632962 Kategorier: , , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 08 cloudy grey är ett paket med sex stycken bläckpatroner avsedda för användning i reservoarpennor. Dessa patroner är fyllda med Herbins högkvalitativa bläck i nyansen ”08 cloudy grey”, vilket är en mjuk och subtil grå färg som ger en elegant och diskret skrift.

Varje patron är tillverkad av genomskinlig plast, vilket gör det enkelt att se hur mycket bläck som återstår. Patronerna är av standardstorlek, vilket innebär att de är kompatibla med de flesta reservoarpennor på marknaden som accepterar standard internationella bläckpatroner.

Bläcket i Herbin Reservoarpatron Standard är vattenbaserat och har en flytande konsistens som säkerställer en jämn och smidig skrivupplevelse. Det är också pH-neutralt och icke-toxiskt, vilket gör det säkert för dagligt bruk.

Herbin, som är känt för sin långa historia och expertis inom bläcktillverkning, har skapat detta bläck för att ge en pålitlig prestanda och enastående färgkvalitet. ”08 cloudy grey” är en mångsidig färg som passar väl för både personlig korrespondens och professionellt bruk.

Förpackningen är enkel och funktionell, designad för att skydda patronerna under transport och förvara dem på ett organiserat sätt. Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 08 cloudy grey är ett utmärkt val för den som uppskattar kvalitetsbläck i en unik och sofistikerad färg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 08 cloudy grey”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *