Herbin ”D” Ink 30 ml blue periwinkle

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml blue periwinkle är en bläckflaska med 30 milliliter blått bläck i nyansen blåviol. Det är en högkvalitativ skrivbläck tillverkad av J. Herbin, lämplig för användning med reservoarpennor och andra skrivinstrument.

Artikelnr: 10623500284295710

Herbin ”D” Ink 30 ml Blue Periwinkle är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika bläckflaska innehåller 30 milliliter bläck i en distinkt blå periwinkle-färg, vilket är en mjuk och behaglig blåton med en antydan av lila.

Bläcket är vattenbaserat och tillverkat av naturliga färgämnen, vilket ger det en exceptionell klarhet och ljusäkthet. Det är också pH-neutralt, vilket innebär att det är skonsamt mot skrivverktyg och papper. Herbin ”D” Ink är kompatibelt med de flesta reservoarpennor och kan även användas med penslar och kalligrafipennor för olika konstnärliga tillämpningar.

Flaskan är designad med användarvänlighet i åtanke, med en bred öppning som gör det enkelt att fylla på pennan utan spill. Dessutom har flaskan en elegant och klassisk design som reflekterar märkets långa tradition och hantverksskicklighet.

Herbin ”D” Ink Blue Periwinkle är idealiskt för dem som uppskattar skrivkvalitet och vill lägga till en personlig touch till sin skrift med en unik och sofistikerad färg. Det är också ett populärt val bland kalligrafer och konstnärer som söker ett pålitligt och vackert bläck för sina verk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml blue periwinkle”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *