Herbin ”D” Ink 30 ml 78 tears of blackcurrant

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 78 tears of blackcurrant är ett högkvalitativt bläck för skrivinstrument, framställt av J. Herbin. Bläcket har en djup svartvinbärsfärg och säljs i 30 ml flaskor.

Artikelnr: 10623500056193108

Herbin ”D” Ink 30 ml 78 Tears of Blackcurrant är en högkvalitativ bläck från det anrika franska företaget J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika bläck, med namnet ”78 Tears of Blackcurrant” (78 tårar av svarta vinbär), är en del av Herbins D-serie och kommer i en 30 ml glasflaska.

Bläcket har en djup och rik nyans som påminner om mörka svarta vinbär, vilket ger en unik och distinkt färg på papperet. Det är vattenbaserat och tillverkat med naturliga färgämnen, vilket ger det en exceptionell färgintensitet samtidigt som det är skonsamt mot pennor och lätt att rengöra från skrivverktyg.

Herbin ”D” Ink är perfekt för användning med reservoarpennor, kalligrafipennor och andra skrivinstrument som kan fyllas med bläck. Det flyter smidigt från pennan och torkar relativt snabbt på papper, vilket minimerar risken för kladd och utsmetning.

Designen på flaskan är klassisk och elegant, med en etikett som tydligt visar färgen och namnet på bläcket. Flaskan är också utformad för att underlätta fyllning av pennor, med en bred öppning och en stabil bas som förhindrar spill.

Sammanfattningsvis är Herbin ”D” Ink 30 ml 78 Tears of Blackcurrant ett premiumbläck som kombinerar traditionellt hantverk med moderna färgämnen för att skapa ett vackert och funktionellt bläck för alla som uppskattar konsten att skriva för hand.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 78 tears of blackcurrant”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *