Herbin ”D” Ink 30 ml 68 red opera

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 68 red opera är en flaska med 30 ml röd bläck av nyansen ”opera”. Det är en högkvalitativ bläck från det franska märket Herbin, avsedd för användning med reservoarpennor och andra skrivinstrument.

Artikelnr: 10623500235728525

Herbin ”D” Ink 30 ml 68 red opera är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika bläckflaska innehåller 30 milliliter av en intensiv och levande röd färg som kallas ”red opera”, vilket är en referens till den dramatiska och passionerade atmosfären av operahus.

Bläcket är vattenbaserat och har en neutral pH-nivå, vilket gör det säkert för användning i de flesta reservoarpennor utan att orsaka skador på pennans inre mekanismer. Den röda färgen är djup och mättad, vilket ger en stark och tydlig linje på papperet och är idealisk för allt från skrivning och kalligrafi till konstnärliga applikationer.

Flaskan är designad med en klassisk och elegant estetik, med en etikett som visar både märkets logotyp och bläckets färgnummer. Den har även en skruvkork som säkerställer en tät förslutning för att förhindra uttorkning eller läckage.

Herbin ”D” Ink 68 red opera är inte bara en skrivprodukt utan även en del av en rik tradition av fransk skrivkultur, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som uppskattar kvalitet och historia i sitt skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 68 red opera”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *