Herbin ”D” Ink 30 ml 66 cyclamen pink

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 66 cyclamen pink är en högkvalitativ bläck från det franska märket Herbin, känt för sina skrivmaterial. Bläcket har en distinkt cyklamenrosa färg och kommer i en 30 ml flaska.

Artikelnr: 10623501677271143

Herbin ”D” Ink 30 ml 66 cyclamen pink är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika bläckflaska innehåller 30 milliliter bläck i en distinkt och levande nyans av cyclamenrosa, vilket ger en ljus och feminin touch till din skrift.

Bläcket är vattenbaserat och tillverkat med naturliga färgämnen, vilket ger det en exceptionell färgintensitet samtidigt som det är skonsamt mot skrivverktyg. Herbin ”D” Ink är också pH-neutralt och icke-toxiskt, vilket gör det säkert för användare och miljövänligt.

Den eleganta glasflaskan är designad med tanke på användarvänlighet, med en bred öppning som gör det enkelt att fylla på pennor av olika storlekar. Flaskan är också försedd med en etikett som tydligt visar bläckets färg och nummer, i detta fall 66 cyclamen pink, vilket underlättar identifiering och urval i en större samling.

Herbin ”D” Ink 66 cyclamen pink är idealiskt för användning i reservoarpennor, men kan även användas med penslar och andra skrivredskap. Detta bläck är perfekt för dem som vill lägga till en personlig och färgstark prägel på allt från dagboksinlägg och brev till konstverk och kalligrafi.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 66 cyclamen pink”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *