Herbin ”D” Ink 30 ml 64 bouquet of yesterday pink

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 64 bouquet of yesterday pink är en flaska bläck på 30 ml från Herbin, i nyansen ”bouquet of yesterday pink” som är en rosa färg. Detta bläck är avsett för användning med reservoarpennor och andra skrivinstrument som kan fyllas med bläck.

Artikelnr: 10623500265893208

Herbin ”D” Ink 30 ml 64 Bouquet of Yesterday Pink är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika bläckflaska innehåller 30 milliliter av en delikat och nostalgisk rosa nyans som kallas ”Bouquet of Yesterday” (Igårskvällens Bukett).

Bläcket är vattenbaserat och har en neutral pH-nivå, vilket gör det säkert för användning i de flesta reservoarpennor utan att skada pennans mekanism. Den rosa färgen är mjuk och subtil, vilket ger en romantisk och vintage känsla till din handskrift. Färgen kan variera något beroende på papperstyp och pennans egenskaper, vilket ger en personlig touch till varje skrivprojekt.

Flaskan är designad med en klassisk och elegant estetik, med en etikett som visar både färgnamnet och en provskrift av bläcket. Den har även en integrerad droppformad reservoar inuti flaskan, vilket underlättar påfyllning av pennan utan spill.

Herbin ”D” Ink 30 ml 64 Bouquet of Yesterday Pink är idealisk för brevskrivning, dagboksinlägg, och konstnärliga projekt där en unik och personlig touch önskas. Det är också en populär produkt bland bläckentusiaster och samlare som uppskattar dess kvalitet och den historiska kopplingen till J. Herbins långa tradition av bläcktillverkning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 64 bouquet of yesterday pink”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *