Herbin ”D” Ink 30 ml 61 tenderness pink

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 61 tenderness pink är en bläckflaska med 30 ml rosa bläck. Bläcket är av märket Herbin och har nyansen ”tenderness pink”.

Artikelnr: 10623501008549027

Herbin ”D” Ink 30 ml 61 Tenderness Pink är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika bläckflaska innehåller 30 milliliter av en mjuk och öm rosa färg, vilket ger namnet ”Tenderness Pink”. Bläcket är vattenbaserat och har en icke-toxisk sammansättning, vilket gör det säkert för användning i de flesta reservoarpennor.

Produkten kommer i en elegant glasflaska som inte bara skyddar bläcket från ljus och luft utan också fungerar som en attraktiv skrivbordsaccessoar. Flaskan är utformad med en bred öppning för att underlätta påfyllning av pennor, även för dem med större nibbar. Bläcket har en jämn flödesegenskap som säkerställer en smidig skrivupplevelse utan att orsaka klumpar eller ojämn färgdistribution.

Tenderness Pink-bläcket är perfekt för dem som vill lägga till en personlig och känslig touch till sina handskrivna brev, inbjudningar eller konstprojekt. Den unika nyansen av rosa är både diskret och uttrycksfull, vilket gör det till ett populärt val för kalligrafi och fina skrivprojekt. Dessutom är bläcket ljusäkta och har en långvarig färgintensitet, vilket säkerställer att skrivna dokument behåller sin skönhet över tid.

J. Herbin är känt för sin strävan efter miljövänliga produktionsmetoder, och detta bläck är inget undantag. Det är tillverkat med naturliga färgämnen och andra miljövänliga ingredienser, vilket gör det till ett ansvarsfullt val för miljömedvetna konsumenter.

Sammanfattningsvis är Herbin ”D” Ink 30 ml 61 Tenderness Pink ett premiumval för skriventusiaster som uppskattar kvalitet, estetik och miljöansvar i sina skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 61 tenderness pink”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *