Herbin ”D” Ink 30 ml 58 rusty anchor red

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 58 rusty anchor red är en flaska med 30 ml röd bläck. Bläckets färg är inspirerad av en rostig ankare och tillverkas av det franska företaget Herbin.

Artikelnr: 10623501436224336

Herbin ”D” Ink 30 ml 58 Rusty Anchor Red är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika bläcknyans, Rusty Anchor Red, är en djup och rik röd färg som påminner om rostiga ankare och gammaldags sjöfart, vilket ger en nostalgisk och klassisk känsla till din skrift.

Bläcket kommer i en elegant och praktisk 30 ml glasflaska, som är både funktionell och dekorativ på skrivbordet. Flaskan är utformad med en bred öppning för att underlätta påfyllning av bläck i pennor, och dess kompakta storlek gör den lämplig för både hemmabruk och att ta med på resor.

Herbin ”D” Ink är vattenbaserat och tillverkat med naturliga färgämnen, vilket ger en jämn och flödande skrivupplevelse. Bläcket är också pH-neutralt och icke-toxiskt, vilket gör det säkert för användning i de flesta reservoarpennor. Dessutom är det ljusäkta och vattenfast, vilket säkerställer att dina texter och teckningar bevarar sin färgstyrka över tid.

Rusty Anchor Red är en del av Herbins standardserie av bläck, vilket innebär att det är tillgängligt året om och lätt att hitta för återköp. Detta bläck är perfekt för dem som uppskattar traditionellt hantverk och vill ha ett bläck som står ut, både i kvalitet och färg. Herbin ”D” Ink är en utmärkt produkt för alla som älskar kalligrafi, skrivkonst eller bara vill ha ett pålitligt och vackert bläck för daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 58 rusty anchor red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *