Herbin ”D” Ink 30 ml 53 butter cup yellow

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 53 butter cup yellow är en gul bläckflaska på 30 ml från Herbin, idealisk för skrivning och kalligrafi. Färgen ”butter cup yellow” är en ljus och klar gul nyans.

Artikelnr: 10623500528055142

Herbin ”D” Ink 30 ml 53 Butter Cup Yellow är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika produkt är en del av Herbins standardserie av bläck, känd för sin fina flödeseigenskaper och sin användarvänlighet i en mängd olika skrivinstrument, inklusive reservoarpennor och kalligrafipennor.

Bläcket kommer i en elegant och praktisk 30 ml glasflaska, vilket gör det enkelt att ladda pennor utan att spillas. Färgen ”53 Butter Cup Yellow” är en ljus och solig gul nyans som ger en livlig och uppmärksamhetsväckande touch till skrivandet. Den är perfekt för att framhäva text, konstnärliga projekt eller för att ge en personlig prägel på korrespondens.

Herbin bläck är vattenbaserade och pH-neutrala, vilket innebär att de är skonsamma mot pennor och papper. De är också ljusäkta och har en lång hållbarhet, vilket säkerställer att skrivna dokument och konstverk behåller sin klarhet över tid. Dessutom är Herbin kända för sitt engagemang för miljön, och deras bläck är tillverkade med naturliga färgämnen.

Sammanfattningsvis är Herbin ”D” Ink 30 ml 53 Butter Cup Yellow ett premiumval för skriventusiaster som söker ett pålitligt, miljövänligt och estetiskt tilltalande bläck för att förbättra sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 53 butter cup yellow”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *