Herbin ”D” Ink 30 ml 41 amber

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 41 amber är en flaska med 30 ml högkvalitativt bläck i färgen bärnsten (amber). Det är tillverkat av J. Herbin, ett välkänt franskt företag specialiserat på skrivmaterial sedan 1670.

Artikelnr: 10623502142662378

Herbin ”D” Ink 30 ml 41 amber är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika produkt är en del av deras standardserie av bläck, känd för dess exceptionella flytegenskaper och intensiva färger.

Produkten kommer i en elegant glasflaska som innehåller 30 ml av bläcket, vilket är en idealisk mängd för regelbunden användning utan att bläcket hinner torka. Färgen ”41 amber” är en varm och djup bärnstensfärg som ger en känsla av antik elegans och är perfekt för dem som vill lägga till en personlig och distinkt touch till sin handskrift.

Bläcket är vattenbaserat och har en neutral pH-nivå, vilket gör det säkert för användning i de flesta reservoarpennor utan att skada pennans mekanism. Dessutom är Herbin ”D” Ink känd för att torka relativt snabbt på papper, vilket minskar risken för kladd och gör det till ett bra val även för vänsterhänta skribenter.

Den bärnstensfärgade nyansen är inte bara vacker att skriva med, utan också lämplig för konstnärliga ändamål som kalligrafi och teckning. Bläcket är också ljusäkta, vilket innebär att det behåller sin färg över tid och inte bleknar i ljuset.

Förpackningen är lika genomtänkt som själva bläcket, med en etikett som matchar bläckets färg och en design som andas klassisk elegans. Detta gör Herbin ”D” Ink 30 ml 41 amber till en uppskattad present för skriventusiaster och en lyxig detalj på skrivbordet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 41 amber”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *