Herbin ”D” Ink 30 ml 39 green empire

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 39 green empire är en flaska med 30 ml högkvalitativt bläck i färgen ”green empire”. Det är tillverkat av J. Herbin, ett välkänt företag inom skrivmaterial och bläck.

Artikelnr: 10623501430138685

Herbin ”D” Ink 30 ml 39 Green Empire är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika bläckflaska innehåller 30 milliliter av bläcket ”39 Green Empire”, vilket är en djup och rik grönton som påminner om den lummiga grönskan i ett kejserligt skogsparti.

Bläcket är vattenbaserat och har en neutral pH-nivå, vilket gör det säkert för användning i de flesta reservoarpennor utan att skada pennans mekanism. Den fina kvaliteten på bläcket säkerställer en jämn flöde och en tillförlitlig skrivupplevelse. Bläcket torkar relativt snabbt på papper, vilket minskar risken för kladd och smet.

Flaskan är utformad med en distinkt och elegant design, med en etikett som visar både färgen och namnet på bläcket. Den har även en praktisk droppformad inbuktning i botten, vilket underlättar fyllning av pennan även när bläcknivån är låg.

Herbin ”D” Ink 30 ml 39 Green Empire är idealiskt för dem som uppskattar traditionellt hantverk och vill ha ett bläck som står ut både i kvalitet och färg. Det passar utmärkt för personlig korrespondens, konstnärligt skapande eller för att ge en personlig touch till officiella dokument.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 39 green empire”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *