Herbin ”D” Ink 30 ml 38 reseda green

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 38 reseda green är en flaska med 30 ml högkvalitativt bläck i nyansen reseda green. Det är tillverkat av J. Herbin, ett välkänt franskt företag specialiserat på skrivmaterial.

Artikelnr: 10623501826561580

Herbin ”D” Ink 30 ml 38 reseda green är en högkvalitativ bläckflaska innehållande 30 milliliter bläck i nyansen 38 reseda green, vilket är en mjuk och naturlig grön färg. Bläcket är tillverkat av J. Herbin, ett franskt företag känt för sina fina skrivmaterial och bläck sedan 1670. Denna specifika produkt är en del av Herbins standardserie av bläck, vilket innebär att det är vattenbaserat och lämpligt för användning i de flesta reservoarpennor och för kalligrafi.

Bläcket kommer i en elegant glasflaska som är både praktisk och estetiskt tilltalande, vilket gör den till en fin detalj på skrivbordet eller i skrivsetet. Flaskan är utformad för att underlätta påfyllning av pennor med sin smala öppning. Reseda green är en mångsidig färg som passar för allt från personlig korrespondens till konstnärliga ändamål, och dess naturliga ton ger en känsla av lugn och harmoni till skrivandet.

Herbin ”D” Ink är känt för sin flytande konsistens och goda egenskaper på papper, vilket minimerar risken för klumpar och igensättning i pennan. Bläcket torkar relativt snabbt och har en god ljusäkthet, vilket innebär att det bevarar sin färg över tid även vid exponering för ljus. Det är också pH-neutralt, vilket bidrar till dess arkivbeständighet och säkerhet för papperet det används på.

Sammanfattningsvis är Herbin ”D” Ink 30 ml 38 reseda green ett pålitligt och estetiskt tilltalande bläck för skriventusiaster som uppskattar kvalitet och tradition i sitt skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 38 reseda green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *