Herbin ”D” Ink 30 ml 37 ivy green

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 37 ivy green är en flaska bläck på 30 milliliter med färgen ”ivy green”, som är en nyans av grönt. Detta bläck är tillverkat av det franska företaget Herbin, känt för sina högkvalitativa skrivmaterial.

Artikelnr: 10623500120003233

Herbin ”D” Ink 30 ml 37 ivy green är en högkvalitativ bläckflaska innehållande 30 milliliter bläck i färgen ”ivy green”, vilket är en mörkgrön nyans som påminner om färgen på murgröna (ivy). Bläcket är vattenbaserat och tillverkat av J. Herbin, ett franskt företag känt för sin långa historia och expertis inom bläcktillverkning sedan 1670.

Produkten är designad för användning med reservoarpennor och andra skrivinstrument som kan fyllas med bläck. Flaskan är utformad för att vara praktisk och lättanvänd, med en snäv hals som minimerar spill vid påfyllning av pennan. Bläcket har en jämn flödesegenskap som ger en smidig skrivupplevelse och torkar relativt snabbt på papper för att minska risken för kladd.

Herbin ”D” Ink 37 ivy green är också känd för sin ljusäkthet och motståndskraft mot blekning, vilket gör det till ett bra val för dokument och skrifter som ska bevaras över tid. Bläcket är pH-neutralt och icke-toxiskt, vilket gör det säkert för både användaren och skrivinstrumentet.

Förpackningen är elegant och funktionell, ofta med en etikett som visar färgen och namnet på bläcket, samt Herbins distinkta logotyp. Flaskan kan också vara en dekorativ föremål på skrivbordet tack vare sin klassiska och stilrena design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 37 ivy green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *