Herbin ”D” Ink 30 ml 28 burgundy

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 28 burgundy är en flaska med 30 ml högkvalitativt bläck i färgen burgundy (vinröd). Det är tillverkat av J. Herbin, ett välkänt franskt företag specialiserat på skrivmaterial sedan 1670.

Artikelnr: 10623501829643091

Herbin ”D” Ink 30 ml 28 burgundy är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och vaxprodukter sedan 1670. Denna specifika bläck, med färgbeteckningen 28 burgundy, är en djup och rik vinröd nyans som påminner om färgen på burgundiskt vin.

Bläcket kommer i en elegant och praktisk 30 ml glasflaska, vilket gör det enkelt att fylla på din reservoarpenna utan spill. Flaskan har en distinkt och klassisk design med en etikett som tydligt visar färgen och märket. Den är också utrustad med en skruvkork som säkerställer en tät förslutning och förhindrar uttorkning eller läckage.

Herbin ”D” Ink är vattenbaserat och tillverkat med naturliga färgämnen, vilket ger en jämn och flödande skrivupplevelse. Bläcket är också pH-neutralt och icke-toxiskt, vilket gör det säkert att använda i de flesta reservoarpennor. Dessutom har bläcket god ljusbeständighet, vilket innebär att det bevarar sin färgstyrka över tid och inte bleknar lika lätt som vissa andra bläck.

Denna burgundy-färgade bläck är idealisk för dem som vill ge sina handskrivna brev, anteckningar eller konstverk en personlig och elegant touch. Det är också populärt bland kalligrafer och pennentusiaster som uppskattar dess smidiga konsistens och förmåga att skapa distinkta linjer.

Sammanfattningsvis är Herbin ”D” Ink 30 ml 28 burgundy ett premiumbläck som kombinerar traditionellt hantverk med moderna egenskaper, vilket resulterar i en produkt som är både vacker att se på och en fröjd att skriva med.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 28 burgundy”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *