Herbin ”D” Ink 30 ml 22 ruby red

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 22 ruby red är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket Herbin, känt för sina skrivmaterial. Bläcket har en djup rubinröd färg och kommer i en 30 ml flaska.

Artikelnr: 10623500911245697

Herbin ”D” Ink 30 ml 22 ruby red är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika bläck, med färgbeteckningen 22 ruby red, är en djup och levande röd nyans som påminner om en skimrande rubin.

Bläcket kommer i en elegant och praktisk 30 ml glasflaska, vilket gör det enkelt att fylla på din reservoarpenna eller använda med en bläckdoppad penna. Flaskan har en distinkt design med en etikett som tydligt visar färgen och namnet på bläcket.

Herbin ”D” Ink är vattenbaserat och har en icke-syra sammansättning, vilket gör det säkert för de flesta reservoarpennor och skrivmaterial. Bläcket flyter smidigt och jämnt, vilket ger en behaglig skrivupplevelse och minskar risken för klumpar eller igensättning av pennspetsen.

Den rubinröda färgen är ljusäkta och har en viss grad av vattenresistens, vilket innebär att den behåller sin intensitet och klarhet över tid, även om den utsätts för ljus eller fukt. Detta gör bläcket lämpligt för allt från personlig korrespondens och anteckningar till konstnärliga tillämpningar där färgens beständighet är viktig.

Herbin ”D” Ink 22 ruby red är också känd för sin miljövänliga profil, då J. Herbin strävar efter att använda naturliga färgämnen och andra hållbara ingredienser i sina produkter. Detta bläck är därför ett utmärkt val för den miljömedvetna användaren som inte vill kompromissa med kvalitet och estetik.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 22 ruby red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *