Herbin ”D” Ink 30 ml 18 ocean depths blue

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 18 ocean depths blue är en flaska bläck på 30 ml med en djuphavsblå färg. Det är tillverkat av J. Herbin, ett företag känt för sina högkvalitativa skrivmaterial.

Artikelnr: 10623501505568629

Herbin ”D” Ink 30 ml 18 Ocean Depths Blue är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika bläckflaska innehåller 30 milliliter bläck i en djup och rik nyans av blått som påminner om de mörkaste delarna av havet, vilket ger namnet Ocean Depths Blue.

Bläcket är vattenbaserat och har en neutral pH-nivå, vilket gör det säkert för användning i de flesta reservoarpennor utan att orsaka skador på pennans inre mekanismer. Det flyter smidigt och jämnt från pennspetsen, vilket ger en behaglig skrivupplevelse och en konsistent linjekvalitet.

Flaskan är designad med användarvänlighet i åtanke, med en bred öppning som gör det enkelt att fylla pennan direkt från flaskan. Dessutom har flaskan en elegant och klassisk design som är typisk för J. Herbin, med en etikett som visar både färgen och namnet på bläcket.

Herbin ”D” Ink 30 ml 18 Ocean Depths Blue är idealiskt för dem som uppskattar traditionellt hantverk och kvalitet i sitt skrivmaterial, och som söker ett bläck med en distinkt och sofistikerad färg för att ge sina handskrivna texter en personlig och professionell touch.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 18 ocean depths blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *