Herbin ”D” Ink 30 ml 15 forget me not blue

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 15 forget me not blue är en blå bläck från Herbin, speciellt framtagen för användning i reservoarpennor. Bläcket kommer i en 30 ml flaska och har nyansen av förgätmigej-blått.

Artikelnr: 10623500306069120

Herbin ”D” Ink 30 ml i färgen 15 Forget Me Not Blue är en högkvalitativ bläck från det anrika franska företaget J. Herbin, som har tillverkat bläck och vaxprodukter sedan 1670. Detta bläck är speciellt framtaget för att ge en rik och levande blå färg som påminner om förgätmigej-blommans distinkta blå nyans.

Bläcket kommer i en elegant glasflaska om 30 ml, vilket gör det till ett praktiskt val för dagligt bruk eller som en fin gåva. Flaskan har en distinkt design med en bred bas och smalare topp, vilket underlättar fyllning av pennor utan att spilla.

Herbin ”D” Ink är vattenbaserat och icke-toxiskt, vilket gör det säkert att använda i de flesta reservoarpennor. Det är också pH-neutralt och ljusäkta, vilket innebär att det bevarar sin färgstyrka över tid och inte bleknar i solljus. Bläcket har en smidig konsistens som ger en jämn och klar skrift utan att klumpa sig eller orsaka igentäppning i pennans matarsystem.

Färgen Forget Me Not Blue är inte bara vacker att se på, utan den erbjuder också en utmärkt läsbarhet och kan användas för en mängd olika skrivändamål, från personlig korrespondens till professionella dokument.

Sammanfattningsvis är Herbin ”D” Ink 30 ml i färgen 15 Forget Me Not Blue ett premiumval för bläckentusiaster som uppskattar traditionellt hantverk, kvalitet och en unik färg som ger en personlig touch till skrivandet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 15 forget me not blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *