Herbin ”D” Ink 30 ml 14 cove blue

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 14 cove blue är en flaska bläck på 30 milliliter. Bläcket har färgen ”cove blue”, en nyans av blått.

Artikelnr: 10623501377459522

Herbin ”D” Ink 30 ml 14 Cove Blue är en högkvalitativ bläckflaska innehållande 30 milliliter bläck i nyansen 14 Cove Blue. Detta bläck är tillverkat av J. Herbin, ett anrikt franskt företag känt för sina skrivmaterial sedan 1670. Cove Blue är en djup och lugnande blå färg som påminner om en skyddad havsvik vid skymning.

Bläcket är vattenbaserat och har en neutral pH-nivå, vilket gör det säkert för användning i de flesta reservoarpennor. Det flyter smidigt och jämnt från pennan och ger en konsekvent skriftupplevelse. Herbin ”D” Ink är också känt för sin utmärkta ljusäthållighet, vilket innebär att färgen bevarar sin intensitet över tid och inte bleknar lätt.

Flaskan är designad med en elegant och praktisk form, vilket gör det enkelt att fylla på pennan utan spill. Dessutom har flaskan en liten inbyggd tratt i halsen, vilket ytterligare underlättar påfyllning och minimerar risken för kladd.

Herbin ”D” Ink 14 Cove Blue är inte bara en funktionell produkt för dagligt bruk, utan också en uppskattad detalj för skrivbordsentusiasten som värdesätter estetik och tradition. Bläcket passar utmärkt för personlig korrespondens, konstnärligt skapande och alla som uppskattar skönheten i handskriven text.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 14 cove blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *