Herbin ”D” Ink 30 ml 09 black pearl

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 09 black pearl är en flaska med 30 ml svart pärlfärgat bläck. Det är lämpligt för användning med reservoarpennor och andra skrivinstrument.

Artikelnr: 10623501886910551

Herbin ”D” Ink 30 ml 09 Black Pearl är en högkvalitativ bläck från det anrika franska märket J. Herbin, som har tillverkat bläck och vaxprodukter sedan 1670. Denna specifika bläckflaska innehåller 30 milliliter av ”Black Pearl” bläck, vilket är en djup och glänsande svart färg som påminner om den skimrande ytan på en svart pärla.

Bläcket är vattenbaserat och har en neutral pH-nivå, vilket gör det säkert för användning i de flesta reservoarpennor utan att skada pennans inre mekanismer. Den flyter smidigt och jämnt från pennspetsen, vilket ger en konsekvent skrivupplevelse och minimerar risken för klumpar eller stopp i flödet.

Herbin ”D” Ink 09 Black Pearl är också känd för sin utmärkta ljusäkthet och vattenresistens, vilket innebär att texten bevarar sin klarhet och inte bleknar över tid eller om den utsätts för väta. Detta gör bläcket till ett bra val för dokument som behöver hålla över tid eller för konstnärliga tillämpningar där beständighet är viktigt.

Flaskan är designad med en elegant och praktisk form, med en bred bas för stabilitet och en smal hals som underlättar fyllning av pennan utan spill. Dessutom är etiketten på flaskan stilfullt utformad med en klassisk estetik som återspeglar märkets långa historia och tradition av kvalitet.

Sammanfattningsvis är Herbin ”D” Ink 30 ml 09 Black Pearl ett premiumval för bläckentusiaster och professionella som värdesätter kvalitet, hållbarhet och en rik svart färg i sitt skriftliga arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 09 black pearl”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *