Herbin ”D” Ink 30 ml 08 cloudy grey

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 08 cloudy grey är en flaska med 30 ml grått bläck från det franska märket Herbin. Bläcket har nyansen ”cloudy grey”, vilket ger en dimmig grå färg.

Artikelnr: 10623502077148534

Herbin ”D” Ink 30 ml 08 cloudy grey är en högkvalitativ bläckflaska innehållande 30 milliliter grått bläck. Detta bläck, med nyansen ”08 cloudy grey”, har en mjuk och dimmig grå färg som påminner om en molnig himmel. Bläcket är vattenbaserat och tillverkat av J. Herbin, ett franskt företag känt för sina fina skrivmaterial och bläck sedan 1670.

Bläcket är lämpligt för användning med olika skrivinstrument såsom reservoarpennor, kalligrafipennor och penslar. Det flyter smidigt från pennan och ger en jämn och klar linje, vilket gör det idealiskt för både skrivning och teckning. Dessutom är det pH-neutralt och icke-toxiskt, vilket säkerställer att det är säkert för användare och inte skadar pennans mekanismer.

Herbin ”D” Ink 08 cloudy grey är också ljusäkta, vilket innebär att det behåller sin färg över tid och inte bleknar i ljuset. Detta gör det till ett utmärkt val för dokument och konstverk som ska bevaras eller visas upp. Bläcket kommer i en elegant glasflaska som är både praktisk och dekorativ, vilket gör den till en fin detalj på skrivbordet eller en uppskattad present till bläckentusiaster och pennsamlare.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 08 cloudy grey”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *