Herbin ”D” Ink 30-ml 07 greyish green

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30-ml 07 greyish green är en flaska bläck på 30 ml med en grågrön nyans. Bläcket är tillverkat av det franska företaget Herbin, känt för sina högkvalitativa skrivmaterial.

Artikelnr: 10623501061040249

Herbin ”D” Ink 30-ml 07 greyish green är en högkvalitativ bläckflaska innehållande 30 milliliter bläck i en distinkt grågrön nyans. Bläcket är framställt av det anrika franska företaget J. Herbin, som har tillverkat bläck och skrivmaterial sedan 1670. Denna specifika färg, 07 greyish green, är en subtil och elegant blandning av grått och grönt som ger en unik och sofistikerad touch till handskrivna texter.

Bläcket är vattenbaserat och har en flytande konsistens som gör det lämpligt för användning med de flesta reservoarpennor och skrivverktyg som accepterar bläck från en flaska. Det är också lämpligt för användning med kalligrafipennor och penslar, vilket ger användaren flexibilitet i skapandet av olika skrivstilar och konstnärliga verk.

Flaskan är designad med användarvänlighet i åtanke, med en bred öppning som underlättar påfyllning av pennor utan spill. Dessutom är flaskan utrustad med en liten restbläckuppsamlare i botten, vilket gör det möjligt att använda nästan allt bläck i flaskan utan slöseri.

Herbin ”D” Ink 07 greyish green är pH-neutralt och icke-toxiskt, vilket gör det säkert för långvarig användning och bevarande av dokument. Bläcket torkar relativt snabbt på papper, vilket minskar risken för kladd och smet. Dessutom är det ljusbeständigt, vilket innebär att färgen bevarar sin intensitet över tid och inte bleknar i ljuset.

Denna bläckflaska är inte bara en praktisk skrivresurs utan också en estetisk tillgång till skrivbordet, med sin eleganta och klassiska design som speglar J. Herbins långa tradition av kvalitet och hantverksskicklighet. Herbin ”D” Ink 07 greyish green är en utmärkt produkt för alla som uppskattar konsten att skriva för hand och söker ett bläck som kombinerar tradition med en modern färgpalett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30-ml 07 greyish green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *