Rea!

Herbin Calligraphic ink 50 ml Blue

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr113.00.Det nuvarande priset är: kr73.00.

Herbin Calligraphic ink 50 ml Blue är en kalligrafibläck av hög kvalitet, tillverkad av det franska företaget Herbin. Bläcket är blått och kommer i en flaska om 50 milliliter.

Artikelnr: 10623501916208612

Herbin Calligraphic ink 50 ml Blue är en högkvalitativ kalligrafibläck som är speciellt framtagen för användning i kalligrafipennor och fjäderpennor. Denna bläck är tillverkad av det anrika franska företaget J. Herbin, som har producerat bläck och skrivmaterial sedan 1670.

Bläcket kommer i en elegant glasflaska som innehåller 50 ml blått bläck. Färgen är djup och rik, med en klar och levande blå ton som ger en distinkt och professionell finish på alla skrivprojekt. Bläcket är vattenbaserat och har en optimal viskositet som säkerställer ett jämnt flöde och enkel användning, vilket gör det idealiskt för olika kalligrafitekniker och skrivstilar.

Herbin Calligraphic ink är också känd för sin utmärkta ljusäkthet och vattenresistens när det väl har torkat på papperet, vilket gör det till ett hållbart val för dokument och konstverk som ska bevaras över tid. Bläcket är också pH-neutralt, vilket minskar risken för att det skadar papperet över tid.

Förpackningen är inte bara praktisk utan också estetiskt tilltalande, vilket gör den till en fin present för kalligrafi-entusiaster eller en elegant tillägg till skrivbordet. Herbin Calligraphic ink 50 ml Blue är en premiumprodukt som passar både nybörjare och erfarna kalligrafer som söker ett bläck av hög kvalitet för sina skrivprojekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin Calligraphic ink 50 ml Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *