Rea!

Herbin Calligraphic ink 50 ml Black

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr113.00.Det nuvarande priset är: kr73.00.

Herbin Calligraphic ink är ett svart bläck avsett för kalligrafi och kommer i en 50 ml flaska. Det är tillverkat av det franska företaget Herbin, känt för sina högkvalitativa skrivmaterial.

Artikelnr: 10623500417853441

Herbin Calligraphic ink, även känd som ”Encre de Chine” eller Kinesiskt bläck, är ett högkvalitativt bläck speciellt framtaget för konsten av kalligrafi. Denna produkt kommer i en 50 ml flaska och är av färgen djupsvart, vilket ger en stark och tydlig kontrast på papperet.

Bläcket är vattenbaserat och pigmenterat, vilket innebär att det har en utmärkt täckförmåga och flödar jämnt från pennan utan att blöda genom papperet. Det är också ljusäkta, vilket betyder att det inte bleknar över tid när det utsätts för ljus, vilket är en viktig egenskap för konstverk som ska visas eller bevaras.

Herbin Calligraphic ink är kompatibelt med de flesta kalligrafipennor, inklusive spetspennor och penslar. Det är också lämpligt för användning i luftborstar och tekniska pennor, vilket gör det till ett mångsidigt val för olika kalligrafiska stilar och tekniker.

Flaskan är utformad med en bred öppning för att underlätta fyllning av pennor och en droppinsats för att kontrollera mängden bläck som hälls ut. Dess eleganta design gör den till en attraktiv tillägg till varje skrivbord eller arbetsyta.

Herbin, som är en av de äldsta bläcktillverkarna i världen, är känd för sin höga kvalitet och traditionella tillverkningsmetoder. Deras Calligraphic ink är inget undantag och erbjuder en pålitlig prestanda för både amatörer och professionella kalligrafer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin Calligraphic ink 50 ml Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *