, ,

Hahnemühle Watercolour Book A5 Portrait

Beställ nu!

kr265.00

Hahnemühle Watercolour Book A5 Portrait är en högkvalitativ akvarellskissbok i storleken A5. Den har tjockt, syrafritt papper som är lämpligt för våta målningstekniker.

Artikelnr: 10623501168848761 Kategorier: , ,

Hahnemühle Watercolour Book A5 Portrait är en högkvalitativ akvarellskissbok designad för konstnärer och kreatörer som uppskattar fina pappersytor och hållbarhet. Skissboken är i storleken A5 (14,8 x 21 cm) och orienterad i stående format, vilket gör den lämplig för porträtt och andra vertikala kompositioner.

Pärmen på Hahnemühle Watercolour Book är tillverkad av ett robust, mörkgrått linnetextilmaterial som ger en elegant och professionell look samtidigt som den skyddar sidorna inuti. Boken innehåller 60 sidor / 30 ark av högkvalitativt, syrafritt och åldersbeständigt akvarellpapper med en vikt på 200 gsm. Pappret är fint kornigt på båda sidor, vilket ger en jämn textur som är idealisk för både våta och torra tekniker, inklusive akvarell, gouache, tusch och blyertsteckningar.

Papprets kvalitet säkerställer att färgerna behåller sin lyster och inte blöder igenom, vilket gör det möjligt för konstnären att arbeta på båda sidor av varje ark. Den stabila inbindningen av boken tillåter den att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar målning och skissning utan att behöva kämpa med en bågformad sida.

Hahnemühle Watercolour Book har också en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används och en bokmärkesband för att snabbt hitta senaste eller favoritsidan. Dessutom finns en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa anteckningar eller små konstverk.

Denna skissbok är idealisk för konstnärer som vill skapa konstverk på språng, tack vare dess kompakta storlek och hållbarhet. Den är också en utmärkt present till konstnärer och kreatörer av alla nivåer som uppskattar kvalitetsmaterial och bärbarhet i sin konstnärliga praktik.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Watercolour Book A5 Portrait”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *