Hahnemühle The Grey Book A4

Beställ nu!

kr220.00

Hahnemühle The Grey Book A4 är en skissbok med grått papper som är optimerat för användning med ljusa och mörka teckningsmedel. Boken har en hård omslag och syrafritt papper, vilket gör den idealisk för konstnärer som föredrar en neutral bakgrund för sina skisser.

Artikelnr: 10623500045877105 Kategori:

Hahnemühle The Grey Book A4 är en högkvalitativ skissbok designad för konstnärer och kreativa som föredrar en mörkare bakgrund för sina konstverk. Skissboken har en storlek på A4 (210 x 297 mm) och är bunden i en robust och hållbar hård pärm med en elegant antracitgrå färg, vilket ger den ett professionellt och stilrent utseende.

Skissboken innehåller 80 sidor (40 blad) av fint grått papper med en vikt på 120 g/m². Papprets grå ton är speciellt utvald för att ge en neutral bakgrund som gör att ljusa och vita färger framträder väl, samtidigt som det ger en mjuk kontrast till mörkare färger. Pappret är syrafritt och av hög åldersbeständighet, vilket säkerställer att konstverken bevaras över tid.

Papprets yta är lätt grängad, vilket gör det lämpligt för en mängd olika tecknings- och skisstekniker. Det är optimerat för användning med blyertspennor, kol, rödkritor och andra torra medier, men kan även hantera lättare våtmedia som bläck och akvarellpennor utan att blöda igenom.

The Grey Book har en öppen trådbunden rygg som gör att boken kan ligga helt platt när den är öppen, vilket underlättar tecknande över hela sidan och ger en jämn yta att arbeta på. Dessutom har skissboken ett rött bokmärkesband som gör det enkelt att hålla reda på var man är i boken.

Hahnemühle är känt för sin höga kvalitet på konstnärspapper, och The Grey Book A4 är inget undantag. Det är en utmärkt skissbok för professionella konstnärer, designstudenter och hobbytecknare som uppskattar kvalitet och önskar en unik bakgrund för sina skisser och teckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle The Grey Book A4”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *