, ,

Hahnemühle Pastell Velour Paper A3 Colored

Beställ nu!

kr525.00

Hahnemühle Pastell Velour Paper A3 Colored är ett specialpapper designat för pastellmålning, med en sammetsliknande yta. Det är i A3-storlek och finns i olika färger för att ge konstnärer flera kreativa möjligheter.

Artikelnr: 10623500472528431 Kategorier: , ,

Hahnemühle Pastell Velour Paper är ett högkvalitativt papper speciellt framtaget för pastellkonstnärer som söker en djup och rik textur för sina verk. Detta A3-storlekspapper (29,7 x 42 cm) erbjuder en unik sammetsliknande yta som är idealisk för att fånga upp de fina detaljerna och nyanserna i pastellfärger.

Pappret är färgat, vilket ger en varm och subtil bakgrundston som kan förstärka konstverkets övergripande utseende. Färgerna på pappret är ofta milda och naturliga, vilket gör att de kompletterar ett brett spektrum av pastellfärger. Detta tillåter konstnärer att skapa djup och dimension i sina verk utan att behöva lägga till en bakgrundsfärg.

Med en vikt på cirka 260 g/m² är Hahnemühle Pastell Velour Paper tillräckligt robust för att stödja flera lager av pastell, samtidigt som det är flexibelt nog att hantera utan att orsaka skador på den känsliga ytan. Papprets struktur är designad för att hålla fast vid pastellpigmenten, vilket minskar damm och gör det lättare att blanda färger direkt på papperet.

Hahnemühle använder sig av högkvalitativa material och tillverkningsprocesser för att säkerställa att pappret är syrafritt och åldersbeständigt. Detta innebär att konstverk skapade på detta papper kommer att behålla sina färger och inte gulna över tid, vilket är viktigt för konstnärer som vill att deras verk ska vara hållbara.

Pastell Velour Paper är lämpligt för olika pastelltekniker, inklusive lager på lager, skrapning och fina detaljarbeten. Det är också kompatibelt med andra torra medier som kol och kritor, vilket gör det till ett mångsidigt val för konstnärer som experimenterar med blandade medier.

Sammanfattningsvis är Hahnemühle Pastell Velour Paper A3 Colored ett premiumval för konstnärer som arbetar med pasteller och söker ett papper som erbjuder en unik textur, hållbarhet och förmågan att lyfta fram de rika pigmenten i deras konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Pastell Velour Paper A3 Colored”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *