Hahnemühle Millimeterblock A3

Beställ nu!

kr210.00

Hahnemühle Millimeterblock A3 är ett högkvalitativt ritblock med millimeterrutat papper. Det används ofta för tekniska ritningar och precisionsskisser i A3-format.

Artikelnr: 10623501888894041 Kategori:

Hahnemühle Millimeterblock A3 är ett högkvalitativt ritblock designat för precision och detaljarbete, ofta använt av arkitekter, ingenjörer och designers. Blocket är i A3-format, vilket motsvarar måtten 297 x 420 mm. Det består av 80 g/m² papper som är både syrafritt och åldersbeständigt, vilket garanterar lång hållbarhet på dina arbeten.

Pappret i Hahnemühle Millimeterblock har en slät yta som är idealisk för att skriva och rita med fina linjer. Det är tryckt med en blå millimeterrutnät som hjälper användaren att skapa exakta och proportionerliga ritningar. Rutnätet är vanligtvis uppdelat i millimeter med tydligare linjer som markerar centimeterintervaller, vilket underlättar mätning och skalning av ritningar.

Blocket innehåller vanligtvis 50 blad som är limmade längs den övre kanten, vilket gör det enkelt att riva av enskilda blad utan att skada dem. Tack vare dess storlek och kvalitet är Hahnemühle Millimeterblock A3 ett utmärkt val för detaljerade tekniska ritningar, mönsterkonstruktion och andra projekt där precision är nyckeln.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Millimeterblock A3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *