, , , , , ,

Hahnemühle Kraft Paper sketch 120g A5

Beställ nu!

kr145.00

Hahnemühle Kraft Paper sketch 120g A5 är ett skissblock med kraftigt, brunt papper av hög kvalitet. Det är lämpligt för olika teckningstekniker och har en vikt på 120 gram per kvadratmeter i A5-format.

Artikelnr: 10623502131719801 Kategorier: , , , , , ,

Hahnemühle Kraft Paper sketch 120g A5 är ett högkvalitativt skisspapper som är speciellt framtaget för konstnärer och designers som uppskattar ett robust och mångsidigt underlag för sina skapelser. Detta skisspapper har en A5-storlek, vilket motsvarar måtten 148 x 210 mm, och är därmed ett kompakt och lättanvänt format som passar bra för skisser och teckningar på språng.

Pappret har en vikt på 120 gram per kvadratmeter, vilket ger det en medeltjock kvalitet som är tillräckligt stadig för de flesta tecknings- och skisstekniker. Den kraftiga kvaliteten gör att pappret tål att bearbetas med olika material såsom blyertspennor, kol, kritor, tusch och även lättare vattenfärgstekniker utan att det bucklar sig eller går sönder.

Ytan på Hahnemühle Kraft Paper är naturligt brunfärgad, vilket ger en varm och rustik känsla till dina konstverk. Den unika färgen på pappret kan också bidra till att ge extra djup och kontrast till ljusa och mörka teckningsmaterial. Den släta men ändå lätt strukturerade ytan är idealisk för att fånga detaljer och skapa en jämn toning.

Blocket innehåller 50 ark, vilket ger gott om utrymme för en mängd olika projekt. Pappret är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och dina konstverk bevaras i gott skick. Detta gör Hahnemühle Kraft Paper sketch 120g A5 till ett utmärkt val för både professionella konstnärer och hobbytecknare som vill ha ett hållbart och estetiskt tilltalande papper för sina skisser och teckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Kraft Paper sketch 120g A5”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *