, , , ,

Hahnemühle Kraft Paper sketch 120g A4

Beställ nu!

kr245.00

Hahnemühle Kraft Paper sketch 120g A4 är ett kraftigt skisspapper med en vikt på 120 gram per kvadratmeter. Det är i storleken A4 och lämpar sig väl för olika tecknings- och skisstekniker.

Artikelnr: 10623501794741697 Kategorier: , , , ,

Hahnemühle Kraft Paper är ett högkvalitativt skisspapper som är idealiskt för en mängd olika konstnärliga applikationer. Detta papper är tillverkat av 100% återvunnet material, vilket gör det till ett miljövänligt val för konstnärer som är medvetna om hållbarhet.

Med en vikt på 120 gram per kvadratmeter har pappret en medeltjock konstruktion som är tillräckligt robust för att hantera olika tecknings- och skissverktyg, inklusive blyertspennor, kol, kritor och tuschpennor. Dess naturliga bruna färg ger en unik bakgrund som kan förhöja konstverk och ge en varm, rustik känsla till dina skapelser.

Hahnemühle Kraft Paper i A4-storlek (210 x 297 mm) är ett praktiskt format som är lätt att hantera och perfekt för både studenter och professionella konstnärer. Det är också lämpligt för scrapbooking och andra hantverksprojekt där ett tåligt och estetiskt tilltalande papper önskas.

Papprets yta är jämn men med en lätt textur som ger bra grepp för teckningsredskap och bidrar till en behaglig teckningsupplevelse. Detta gör det möjligt att skapa detaljerade linjer och skuggor utan att pappret blöder igenom eller blir skadat.

Hahnemühle Kraft Paper är också syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bevarar konstverkens kvalitet och hållbarhet. Detta är särskilt viktigt för konstnärer som vill arkivera sina verk eller sälja dem.

Sammanfattningsvis är Hahnemühle Kraft Paper sketch 120g A4 ett mångsidigt och hållbart skisspapper som är lämpligt för en rad olika konstnärliga tekniker och projekt. Dess miljövänliga egenskaper och höga kvalitet gör det till ett populärt val bland konstnärer som värdesätter både hållbarhet och prestanda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Kraft Paper sketch 120g A4”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *