, , , , , ,

Hahnemühle Hand Lettering paper A5

Beställ nu!

kr64.00

Hahnemühle Hand Lettering Paper A5 är ett specialpapper avsett för handskrift och kalligrafi. Det har en slät yta som är optimerad för att ge skarpa linjer och förhindra bläckblödning.

Artikelnr: 10623501975498472 Kategorier: , , , , , ,

Hahnemühle Hand Lettering Paper A5 är ett specialpapper designat för konsten att skapa handskriven text och kalligrafi. Detta papper har en storlek på A5, vilket motsvarar dimensionerna 148 x 210 mm. Det är speciellt framtaget för att passa hand lettering-entusiaster och kalligrafer på alla nivåer, från nybörjare till professionella.

Pappret har en slät yta som är optimerad för att ge en jämn glid för olika skrivinstrument som pennor, borstpenner, fineliners och bläckpennor. Den släta ytan hjälper till att förhindra blödning och genomslag, vilket är viktigt för att uppnå skarpa och rena linjer i handskriven text och kalligrafi.

Hahnemühle Hand Lettering Paper är tillverkat av högkvalitativt, syrafritt papper, vilket bidrar till dess hållbarhet och säkerställer att konstverken inte gulnar över tid. Papprets vikt är ofta omkring 170 gsm (gram per kvadratmeter), vilket ger en stabil och robust känsla som tål flera lager av bläck eller andra medier utan att bukta eller skadas.

Produkten är vanligtvis tillgänglig i block med flera ark, vilket gör det enkelt att riva av ett ark och börja skapa. Dessutom är blocken ofta limmade på den övre kanten för att hålla arken på plats under användning, men de kan enkelt avlägsnas när ett projekt är klart.

Hahnemühle Hand Lettering Paper A5 är idealiskt för en mängd olika stilar och tekniker inom hand lettering och kalligrafi, inklusive modern kalligrafi, brush lettering och traditionella skriftstilar. Det är också lämpligt för blandade medier, vilket gör det möjligt för konstnärer att experimentera med olika verktyg och tekniker på samma yta.

Sammanfattningsvis är Hahnemühle Hand Lettering Paper A5 ett premiumval för alla som är intresserade av hand lettering och kalligrafi, och erbjuder en optimal yta för att skapa detaljerade och hållbara konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Hand Lettering paper A5”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *