, , , , , ,

Hahnemühle Creativ Skissblock spiral A4

Beställ nu!

kr255.00

Hahnemühle Creativ Skissblock spiral A4 är ett högkvalitativt skissblock anpassat för olika tecknings- och målningstekniker. Blocket har spiralbindning vilket gör det enkelt att bläddra och har A4-storlek.

Artikelnr: 10623501929471619 Kategorier: , , , , , ,

Hahnemühle Creativ Skissblock spiral A4 är ett högkvalitativt skissblock designat för konstnärer och kreatörer som värdesätter premium papperskvalitet för sina skisser och teckningar. Skissblocket är i A4-format (210 x 297 mm) vilket gör det till en praktisk storlek för både studioarbete och att ta med sig på resor.

Skissblocket har en spiralbindning längs den korta sidan vilket gör det enkelt att bläddra igenom sidorna och att riva ut dem om så önskas. Spiralen bidrar också till att blocket kan ligga platt när det är öppet, vilket underlättar tecknandet.

Pappret i Hahnemühle Creativ Skissblock är av hög kvalitet och har en vikt på 140 g/m². Detta gör pappret tillräckligt tjockt för att motstå genomblödning och ger en bra grund för olika teckningsmaterial som blyertspennor, kol, kritor och tusch. Papprets yta är lätt kornig vilket ger bra friktion och gör det möjligt att skapa detaljerade skisser och nyanser i teckningen.

Blocket innehåller 50 blad, vilket ger gott om utrymme för en mängd olika projekt. Pappret är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bevarar konstverkens kvalitet.

Hahnemühle är känt för sin höga kvalitet på konstnärspapper och detta skissblock är inget undantag. Det är väl lämpat för både professionella konstnärer och hobbytecknare som söker ett pålitligt och hållbart skissblock för dagligt bruk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Creativ Skissblock spiral A4”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *