, ,

Hahnemühle Akvarellpapper Harmony 300 g Rough 30 x 40 cm

Beställ nu!

kr210.00

Hahnemühle Akvarellpapper Harmony är ett grovt, 300 grams akvarellpapper. Det mäter 30 x 40 cm och är optimerat för våt-i-våt-tekniker.

Artikelnr: 10623501991103405 Kategorier: , ,

Hahnemühle Akvarellpapper Harmony Rough är ett högkvalitativt akvarellpapper som är speciellt framtaget för att möta de krävande behoven hos både professionella konstnärer och hobbyanvändare. Detta papper har en grov yta, vilket ger en distinkt textur och bidrar till att skapa intressanta effekter när man målar med akvarellfärger.

Pappret är tillverkat av 100% cellulosa och väger 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett tjockt och robust papper som kan hantera tunga lager av färg utan att bukta eller bli vågigt. Storleken på varje ark är 30 x 40 cm, vilket ger en generös arbetsyta för olika projekt.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Hahnemühle Harmony Rough är dess syrafria sammansättning, vilket säkerställer att konstverken bevarar sin färg och inte gulnar över tid. Detta gör pappret idealiskt för konstverk som är avsedda att visas eller säljas.

Pappret är också behandlat med en speciell teknik som gör det motståndskraftigt mot vatten. Detta innebär att akvarellfärgerna inte blöder ut över kanterna när de appliceras, vilket ger konstnären full kontroll över målningen. Denna egenskap gör också att pappret kan tåla skrapning och maskeringstekniker utan att ta skada.

Hahnemühle Harmony Rough akvarellpapper är också känt för sin utmärkta färgupptagningsförmåga, vilket gör att färgerna framstår som klara och levande på pappret. Detta är särskilt viktigt för akvarellkonstnärer som vill uppnå ljusa och genomskinliga effekter i sina verk.

Sammanfattningsvis är Hahnemühle Akvarellpapper Harmony Rough 300 g ett pålitligt och högpresterande val för alla som arbetar med akvarelltekniker. Dess grova yta, tjocklek och kvalitativa egenskaper gör det till ett populärt val bland konstnärer som söker ett papper som kan lyfta deras konstnärliga uttryck till nästa nivå.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Akvarellpapper Harmony 300 g Rough 30 x 40 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *