Rea!
, ,

Hahnemühle Akvarellpapper Harmony 300 g Rough 24 x 30 cm

Beställ nu!

kr100.00

Hahnemühle Akvarellpapper Harmony är ett grovt, 300 grams akvarellpapper. Papprets storlek är 24 x 30 cm och det är optimerat för akvarellmålning.

Artikelnr: 10623500501619372 Kategorier: , ,

Hahnemühle Akvarellpapper Harmony 300 g Rough är ett högkvalitativt akvarellpapper som är speciellt framtaget för att möta de krävande behoven hos både professionella konstnärer och hobbyanvändare. Detta papper har en grov yta, vilket ger en distinkt textur och bidrar till att skapa intressanta effekter när man målar med akvarellfärger.

Pappret mäter 24 x 30 cm, vilket är en praktisk storlek för många olika projekt, från mindre målningar till större kompositioner som kan kräva flera ark. Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret tjockt och robust, vilket gör att det kan hantera tunga lager av färg och vatten utan att böja sig eller bli vågigt.

Hahnemühle Harmony-serien är tillverkad av 100% cellulosa och är syrafri, vilket säkerställer långvarig hållbarhet och motståndskraft mot åldrande. Pappret är också behandlat med en speciell teknik som gör det motståndskraftigt mot vatten, vilket innebär att färgerna inte blöder och att pappret behåller sin form även när det blir vått.

Detta akvarellpapper är optimerat för att användas med en rad olika våta målningstekniker, inklusive akvarell, gouache och tempera. Den grova ytan är idealisk för att fånga upp pigmenten och skapa en levande och texturerad effekt i konstverket.

Hahnemühle är känt för sin höga kvalitet och sina konstnärsmaterial, och Harmony Rough akvarellpapper är inget undantag. Det är ett pålitligt val för konstnärer som söker ett papper som kan lyfta deras konstnärliga uttryck till nästa nivå.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Akvarellpapper Harmony 300 g Rough 24 x 30 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *