, ,

Hahnemühle Akvarellpapper Harmony 300 g Matt 30 x 40 cm

Beställ nu!

kr210.00

Hahnemühle Akvarellpapper Harmony är ett matt, syrafritt akvarellpapper som väger 300 gram och har måtten 30 x 40 cm. Det är optimerat för akvarellmålning och erbjuder en jämn färgabsorption och hållbarhet.

Artikelnr: 10623501152727313 Kategorier: , ,

Hahnemühle Harmony Akvarellpapper är ett högkvalitativt papper som är speciellt framtaget för akvarellmålning. Detta papper har en matt yta och en vikt på 300 gram per kvadratmeter, vilket ger det en tjock och robust känsla. Papprets storlek är 30 x 40 cm, vilket ger en generös arbetsyta för olika typer av akvarellprojekt.

Pappret är tillverkat av 100% cellulosa och har en naturlig vit färg som ger en ren och klar bakgrund för konstverk. Det är syrafritt och har en lång livslängd, vilket innebär att färgerna bevaras väl över tid utan att gulna. Harmony-serien är dessutom resistenta mot ljus och åldrande, vilket säkerställer att konstverken håller sig fräscha och livfulla.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Hahnemühle Harmony Akvarellpapper är dess ytstruktur. Den fina kornigheten tillåter akvarellfärgen att sprida sig jämnt och skapar en harmonisk färggradient, vilket är idealiskt för både våta och torra tekniker. Pappret har också en utmärkt absorptionsegenskap som gör att färgen torkar snabbt och minimerar risken för utsmetning.

Hahnemühle använder en speciell teknik som kallas ”sized in the pulp” för att behandla pappret, vilket gör det extremt motståndskraftigt mot erodering från penseldrag. Detta innebär att konstnärer kan arbeta om områden utan att oroa sig för att pappret ska börja nötas sönder.

Pappret är också mångsidigt och lämpar sig väl för andra våta målningstekniker som gouache och tempera, samt för torra tekniker som kol, blyerts och pastell. Detta gör Hahnemühle Harmony Akvarellpapper till ett utmärkt val för konstnärer på alla nivåer som söker ett pålitligt och högpresterande papper för sina konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Akvarellpapper Harmony 300 g Matt 30 x 40 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *