, ,

Hahnemühle Akvarellpapper Harmony 300 g Matt 24 x 30 cm

Beställ nu!

kr125.00

Hahnemühle Akvarellpapper Harmony är ett matt, syrafritt akvarellpapper som väger 300 gram och har måtten 24 x 30 cm. Det är optimerat för våt-i-våt-tekniker och erbjuder en jämn färgabsorption.

Artikelnr: 10623501767080952 Kategorier: , ,

Hahnemühle Harmony Akvarellpapper är ett högkvalitativt papper som är speciellt framtaget för akvarellmålning. Detta papper har en matt yta och en vikt på 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett robust och hållbart val för konstnärer på alla nivåer.

Papprets storlek är 24 x 30 cm, vilket erbjuder en generös arbetsyta samtidigt som det är lätt att hantera och rama in. Harmony-serien är tillverkad av 100% cellulosa och har en naturlig vit färg som ger en klar och ren grund för målningar.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Hahnemühle Harmony Akvarellpapper är dess ytstruktur. Den fina kornigheten tillåter utmärkt färgadhesion och skapar en jämn färgflöde, vilket är avgörande för akvarelltekniker. Pappret är också syrafritt och har en hög grad av ljusäkthet, vilket säkerställer att konstverken bevarar sin färgintensitet över tid.

Hahnemühle använder en speciell teknik som kallas ”sized in the pulp” för att göra pappret vattenavvisande, vilket är viktigt för att kontrollera spridningen av färg och för att uppnå skarpa detaljer i målningen. Detta gör också pappret mycket tåligt mot korrigeringar och borttagning av färg, vilket tillåter konstnärer att experimentera och göra ändringar i sitt arbete utan att oroa sig för att skada papprets yta.

Hahnemühle Harmony Akvarellpapper är veganvänligt och tillverkas miljömedvetet, vilket gör det till ett etiskt val för konstnärer som värdesätter hållbarhet i sina material.

Sammanfattningsvis är Hahnemühle Harmony Akvarellpapper 300 g Matt 24 x 30 cm ett pålitligt och mångsidigt papper som erbjuder utmärkt kvalitet för akvarellmålare som söker en balans mellan prestanda och hållbarhet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Akvarellpapper Harmony 300 g Matt 24 x 30 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *