, ,

Hahnemühle Akvarellpapper Harmony 300 g Hot Pressed 40 x 50 cm

Beställ nu!

kr345.00

Hahnemühle Akvarellpapper Harmony är ett fint kornat, varmpressat akvarellpapper som väger 300 gram och mäter 40 x 50 cm. Det är syrafritt och åldersbeständigt, vilket gör det idealiskt för akvarellmålning.

Artikelnr: 10623500705994324 Kategorier: , ,

Hahnemühle Harmony Akvarellpapper är ett högkvalitativt papper som är speciellt framtaget för akvarellmålning. Detta papper väger 300 gram per kvadratmeter och har en slät yta, vilket betyder att det är hot pressed, eller varmpressat. Detta ger en mycket fin och jämn yta som är idealisk för detaljerade arbeten och fina penseldrag.

Papprets storlek är 40 x 50 cm, vilket ger en generös arbetsyta för många olika typer av akvarellprojekt. Pappret är tillverkat av 100% cellulosa och är syrafritt, vilket bidrar till dess långvariga hållbarhet och motståndskraft mot åldrande. Detta innebär att färgerna bevaras väl över tid och risken för gulning minimeras.

Hahnemühle Harmony Akvarellpapper är dessutom utrustat med en speciell ytbehandling som gör det motståndskraftigt mot skrapning och utplånande. Detta är en viktig egenskap för akvarellkonstnärer som ofta behöver korrigera och bearbeta sina verk. Pappret har också en utmärkt absorptionsegenskap som säkerställer att färgerna fördelas jämnt och att pappret torkar snabbt, vilket är viktigt för att uppnå önskade effekter i akvarellmålning.

Hahnemühle är känt för sin höga kvalitet och detta akvarellpapper är inget undantag. Det är lämpligt för både nybörjare och professionella konstnärer som söker ett pålitligt papper som kan hantera krävande tekniker och leverera konsekventa resultat. Harmony-serien erbjuder en balans mellan kvalitet och pris, vilket gör det till ett populärt val för konstnärer som vill ha ett bra papper utan att kompromissa med prestanda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Akvarellpapper Harmony 300 g Hot Pressed 40 x 50 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *