Rea!
, ,

Hahnemühle Akvarellbok Porträtt A4 250g

Beställ nu!

kr504.00

Hahnemühle Akvarellbok Porträtt A4 är en högkvalitativ skissbok designad för akvarellmålning. Den innehåller 250g/m² papper och är i storleken A4.

Artikelnr: 10623502053382632 Kategorier: , ,

Hahnemühle Akvarellbok Porträtt A4 är en högkvalitativ skissbok designad speciellt för akvarellmålare. Den har en storlek på A4 (210 x 297 mm) vilket gör den till ett praktiskt format för både studioarbete och målning på resande fot. Boken innehåller 30 ark (60 sidor) av tungt, 250 grams akvarellpapper, vilket är idealiskt för att hantera våta medier utan att pappret buktar eller blir vågigt.

Pappret i Hahnemühle Akvarellbok är av högsta kvalitet och är syrafritt och åldersbeständigt, vilket säkerställer att dina konstverk bevaras över tid utan att gulna eller försämras. Ytan på pappret är finstrukturerad, vilket ger en optimal yta för akvarellfärger och tillåter en bra spridning av pigmenten samtidigt som det ger möjlighet till skarpa detaljer.

Omslaget på akvarellboken är tillverkat av ett robust, rött linnetextilmaterial som inte bara ger en elegant och professionell look utan också skyddar dina verk. Boken är bunden så att den ligger platt när den är öppen, vilket underlättar målningen och gör det enkelt att arbeta över hela sidan.

Denna akvarellbok är lämplig för en mängd olika våta tekniker inklusive akvarell, gouache och tempera. Den är också väl lämpad för blandtekniker, där konstnärer kan kombinera akvarell med andra medier som bläck eller färgpennor.

Sammanfattningsvis är Hahnemühle Akvarellbok Porträtt A4 en premiumprodukt för konstnärer som värdesätter kvalitet och hållbarhet i sitt konstmaterial. Dess fina papper och hållbara konstruktion gör den till ett utmärkt val för professionella konstnärer såväl som hängivna hobbyister.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Akvarellbok Porträtt A4 250g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *