Rea!
, ,

Hahnemühle Akvarellbok Landskap A4 250g

Beställ nu!

kr504.00

Hahnemühle Akvarellbok Landskap A4 250g är en högkvalitativ akvarellskissbok i A4-storlek med 250 grams papper. Den är idealisk för akvarellmålare som föredrar att arbeta i liggande format.

Artikelnr: 10623501794794607 Kategorier: , ,

Hahnemühle Akvarellbok Landskap A4 är en högkvalitativ skissbok designad speciellt för akvarellmålare. Boken är i A4-storlek (210 x 297 mm) och har en hård pärm som ger en stabil yta att måla på även när du är på språng. Den innehåller 30 ark (60 sidor) av 250 grams tungt, syrafritt och åldersbeständigt akvarellpapper.

Pappret i Hahnemühle Akvarellbok är fint kornat på ena sidan och slätt på den andra, vilket ger konstnärer möjlighet att experimentera med olika texturer och tekniker. Den fina kornigheten är idealisk för våta akvarelltekniker och ger en klassisk akvarellkänsla, medan den släta sidan passar bättre för detaljerade teckningar och torra tekniker.

Papprets höga kvalitet säkerställer att färgerna behåller sin lyster och inte blöder igenom, vilket gör det möjligt att arbeta på båda sidor av varje blad. Den tunga vikten av pappret gör att det står emot buckling när det blir vått, vilket är en vanlig utmaning med akvarellmålning.

Boken är bunden med en spiralbindning som gör det enkelt att vända sidorna och arbeta med hela ytan utan att sidorna buktar eller skadas. Detta gör det också möjligt att ta bort sidor utan att förstöra boken om så önskas.

Hahnemühle Akvarellbok Landskap A4 är en utmärkt produkt för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar högkvalitativt papper för sina akvarellprojekt. Dess hållbara konstruktion och premium papper gör den till en pålitlig följeslagare för alla som älskar att måla i akvarell, oavsett om de är ute i naturen eller arbetar i sin studio.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Akvarellbok Landskap A4 250g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *