Hahnemühle Akvarellblock 24x32cm 425g Matt

Beställ nu!

kr170.00

Hahnemühle Akvarellblock är ett högkvalitativt papper för akvarellmålning som mäter 24×32 cm och har en vikt på 425 gram per kvadratmeter. Ytan på pappret är matt, vilket ger en jämn textur för målning.

Artikelnr: 10623500016849531 Kategori:

Hahnemühle Akvarellblock i storleken 24×32 cm och en pappersvikt på 425 gram är ett högkvalitativt akvarellpapper som är speciellt framtaget för konstnärer och professionella användare. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger papperet en exceptionell styrka och hållbarhet. Papperet har en matt yta som är idealisk för en mängd olika akvarelltekniker och ger en jämn färgabsorption.

Papperets tjocklek på 425 gram per kvadratmeter gör det till ett av de tyngre akvarellpapperen på marknaden, vilket bidrar till dess förmåga att motstå buckling och vågning när det blir vått. Detta gör det möjligt för konstnären att arbeta med rikliga mängder vatten och pigment utan att oroa sig för att papperet ska förlora sin form eller struktur.

Hahnemühle Akvarellblock är syrafritt och har en neutral pH-nivå, vilket säkerställer att konstverken bevarar sin färg och inte gulnar över tid. Detta är särskilt viktigt för konstnärer som vill att deras verk ska hålla i generationer.

Blocket innehåller flera ark som är limmade längs ena kanten, vilket gör det enkelt att riva av ett ark när det är dags att börja på en ny målning. Den matta ytan är lämplig för en rad olika stilar och tekniker, inklusive lager på lager, tvättningar, och fina detaljarbeten.

Hahnemühle är känt för sin höga kvalitet och sina fina konstnärsmaterial, och detta akvarellblock är inget undantag. Det är ett utmärkt val för professionella konstnärer, studenter och alla som uppskattar kvalitet i sitt konstnärliga arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Akvarellblock 24x32cm 425g Matt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *