, ,

Hahnemühle Akvarellblock 14 provark 17×24 cm

Beställ nu!

kr125.00

Hahnemühle Akvarellblock 14 provark 17×24 cm är en produkt för konstnärer, perfekt för akvarellmålning. Den innehåller 14 ark av högkvalitativt akvarellpapper i storleken 17×24 cm.

Artikelnr: 10623500352212621 Kategorier: , ,

Hahnemühle Akvarellblock är en högkvalitativ konstnärsprodukt som är idealisk för akvarellmålning. Detta block innehåller 14 provark, vilket ger konstnärer tillräckligt med utrymme att experimentera med olika tekniker och stilar. Varje ark mäter 17×24 cm, vilket ger en generös yta för att skapa detaljerade konstverk.

Akvarellblocket är tillverkat av 100% högkvalitativ bomull, vilket ger en stark och hållbar yta som kan stå emot upprepade tvättar utan att förlora sin form eller struktur. Dessutom är papperet syrafritt, vilket förhindrar gulfärgning och förfall över tid, vilket säkerställer att dina konstverk förblir ljusa och levande i många år framöver.

Papperet i Hahnemühle Akvarellblock har en fin kornig yta, vilket gör det idealiskt för att skapa rika och detaljerade akvarellmålningar. Dessutom är papperet mycket absorberande, vilket gör att färgerna sprider sig jämnt och skapar mjuka, naturliga övergångar.

Blocket är limmat på alla fyra sidor, vilket förhindrar att papperet bucklar eller vrider sig när det blir vått. Detta gör det enkelt att måla direkt på blocket utan att behöva förbereda eller sträcka papperet i förväg. När du är klar med din målning kan du enkelt skära loss arket från blocket med en palettkniv eller liknande verktyg.

Hahnemühle Akvarellblock är en utmärkt produkt för både professionella konstnärer och hobbyister. Dess högkvalitativa konstruktion och användarvänliga design gör det till ett utmärkt val för alla som vill skapa vackra och varaktiga akvarellmålningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Akvarellblock 14 provark 17×24 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *