Grafix Pysselpapper 44cm 250-pack

Beställ nu!

kr35.00

Grafix Pysselpapper är ett paket med 250 ark av mångsidigt papper för olika pysselprojekt. Varje ark mäter 44 cm och är anpassat för kreativ användning i hemmet eller skolan.

Artikelnr: 10623500335229085 Kategori:

Grafix Pysselpapper är ett mångsidigt och färgglatt pappersset som är perfekt för en mängd olika pysselprojekt. Varje förpackning innehåller 250 ark av högkvalitativt papper, vilket ger ett rikligt utbud för skolor, förskolor, hobbyentusiaster och konstnärer.

Produktdetaljer:

– Storlek: Varje ark mäter 44 cm på längden, vilket ger en generös arbetsyta för större projekt eller möjligheten att klippa till mindre bitar för finare detaljarbete.
– Antal: 250 ark per förpackning, vilket ger ett omfattande lager för kontinuerlig kreativitet utan att ständigt behöva köpa påfyllning.
– Färg: En blandning av levande och attraktiva färger ingår i paketet, vilket ger användaren en bred palett att välja från för att skapa iögonfallande konstverk och hantverk.
– Material: Tillverkat av ett lätt men hållbart papper, vilket gör det lämpligt för en mängd olika tekniker, inklusive klippning, limning, vikning och målning.
– Användningsområden: Idealiskt för en rad olika pysselaktiviteter som scrapbooking, korttillverkning, pappersdekorationer, origami, och skolprojekt.
– Åldersgrupp: Passar för alla åldrar, från små barn som lär sig att klippa och klistra till vuxna som ägnar sig åt mer avancerade papperskonstprojekt.
– Miljövänligt: Tillverkat med tanke på miljön, vilket gör det till ett ansvarsfullt val för konsumenter som är medvetna om hållbarhet.

Grafix Pysselpapper är en utmärkt resurs för att främja kreativitet och finmotorik hos användare av alla åldrar. Med sin rikliga mängd och variation av färger är det en oumbärlig produkt för alla som älskar att skapa med papper.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grafix Pysselpapper 44cm 250-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *