Grafix Limstift 20g 2-pack

Beställ nu!

kr29.00

Grafix Limstift 20g 2-pack är ett set med två limstift som vardera innehåller 20 gram lim. De är avsedda för papperslimning och är praktiska för skol- och kontorsbruk.

Artikelnr: 10623501663931112 Kategori:

Grafix Limstift 20g 2-pack är ett set med två stycken limstift som är utformade för att erbjuda en ren, snabb och effektiv limning för papper, kartong och fotografier. Varje limstift innehåller 20 gram lim, vilket ger en god mängd produkt för kontinuerlig användning i olika sammanhang, såsom skola, kontor eller hemmabruk.

Produkten är utformad för att vara användarvänlig, med en vridbar bas som enkelt skjuter upp limmet när det behövs. Limstiftets konsistens är fast och smidig, vilket gör det enkelt att applicera ett jämnt lager av lim utan klumpar eller spill. När limmet torkar blir det transparent, vilket innebär att det inte lämnar några synliga spår på det limmade materialet.

Grafix Limstift är icke-toxiskt och säkert att använda för barn, vilket gör det till ett populärt val i skolor och för barns pysselprojekt. Limmet är också syrafritt, vilket är viktigt för att bevara fotografier och dokument utan att skada dem över tid.

Förpackningen är praktisk och lätt att förvara. Limstiften har en skyddande hatt som håller limmet från att torka ut när det inte används. Detta 2-pack erbjuder ett bra värde och ser till att användaren alltid har ett extra limstift till hands när det första tar slut.

Sammanfattningsvis är Grafix Limstift 20g 2-pack en praktisk och pålitlig lösning för alla som behöver ett snabbtorkande, starkt och osynligt lim för pappersbaserade material.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grafix Limstift 20g 2-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *