Grafix Hobbylim Transparent 250 ml

Beställ nu!

kr35.00

Grafix Hobbylim Transparent är ett genomskinligt lim för hobbybruk. Förpackningen innehåller 250 ml lim.

Artikelnr: 10623502131640463 Kategori:

Grafix Hobbylim Transparent är ett mångsidigt, vattenbaserat lim som är speciellt framtaget för hobby- och hantverksprojekt. Detta lim är idealiskt för en mängd olika material såsom papper, kartong, trä, textil, läder och de flesta plastmaterial. Med en volym på 250 ml erbjuder flaskan en generös mängd lim för flera projekt.

Produkten är transparent, vilket innebär att det torkar klart och inte lämnar några synliga spår efter applicering, vilket gör det till ett utmärkt val för arbeten där en osynlig fog är önskvärd. Detta är särskilt användbart vid limning av tunna papper eller genomskinliga material där limfogar annars skulle vara synliga.

Grafix Hobbylim är lätt att använda och kan appliceras med pensel eller direkt från flaskans munstycke för en mer kontrollerad applicering. Limmet har en god initial häftförmåga som gör att materialen snabbt fäster vid varandra, men det ger även tid för justering innan det torkar helt, vilket är praktiskt vid mer komplexa projekt.

Eftersom limmet är vattenbaserat är det mindre skadligt och lättare att rengöra än lösningsmedelsbaserade alternativ. Det kan enkelt tvättas bort från händer och verktyg med tvål och vatten medan det fortfarande är vått.

Förvaring av Grafix Hobbylim Transparent bör ske i rumstemperatur och flaskan bör hållas väl försluten för att förhindra uttorkning. Det är också viktigt att notera att limmet inte är lämpligt för barn under tre år och bör användas under vuxens övervakning.

Sammanfattningsvis är Grafix Hobbylim Transparent 250 ml ett pålitligt och användarvänligt lim för hobbyentusiaster och hantverkare som behöver en stark, genomskinlig bindning för sina kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grafix Hobbylim Transparent 250 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *