Grafix Fluorescerande papper A4 40-pack

Beställ nu!

kr45.00

Grafix Fluorescerande papper A4 40-pack är ett paket med 40 ark A4-storlek papper i olika fluorescerande färger. Detta papper är lämpligt för hantverk, presentationer och projekt som kräver iögonfallande färger.

Artikelnr: 10623500630306231 Kategori:

Grafix Fluorescerande papper A4 40-pack är ett set med högkvalitativa papper i storleken A4, vilket motsvarar måtten 210 x 297 millimeter. Varje förpackning innehåller 40 ark av fluorescerande papper som är designade för att sticka ut med sina ljusa och neonliknande färger. Pappret är tillverkat för att ge en intensiv och ögonfångande effekt, vilket gör det idealiskt för olika kreativa projekt, reklammaterial, affischer, och hantverk som kräver extra uppmärksamhet.

Pappret kommer i en blandning av olika fluorescerande färger, såsom neonrosa, neongul, neonorange, neongrön och neonblå. Dessa färger är speciellt framställda för att vara extra lysande under normala ljusförhållanden och kan även ha en glödande effekt under UV-ljus, vilket gör dem populära för användning i klubbar, på fester och i andra evenemang där UV-ljus är en del av belysningen.

Grafix Fluorescerande papper är tillverkat av ett standardpappersmaterial som är tillräckligt tjockt för att inte vara genomskinligt, men ändå flexibelt nog för att enkelt kunna hanteras i de flesta skrivare och kopiatorer. Pappret är lämpligt för både bläckstråle- och laserskrivare, vilket ger användaren flexibilitet i hur de vill skriva ut på pappret.

Produkten är också användbar för utbildningsändamål, där lärare kan använda de iögonfallande färgerna för att skapa material som fångar elevernas uppmärksamhet eller för att organisera information på ett visuellt tilltalande sätt. Dessutom är pappret populärt bland barn och vuxna för konst- och hantverksprojekt, scrapbooking och för att skapa personliga inbjudningar eller dekorationer.

Förpackningen med Grafix Fluorescerande papper A4 40-pack är vanligtvis tydligt märkt med information om papperets storlek, antal ark, och färgsortiment. Pappret är ofta förpackat i en skyddande plastförpackning för att hålla pappret rent och fritt från skador under transport och förvaring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grafix Fluorescerande papper A4 40-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *