Grafix Färgat papper A4 70-pack

Beställ nu!

kr59.00

Grafix Färgat papper A4 70-pack är ett set med 70 ark A4-storlek papper i olika färger. Det är lämpligt för olika kreativa projekt och hantverk.

Artikelnr: 10623501114249269 Kategori:

Grafix Färgat papper A4 70-pack är en samling av högkvalitativa pappersark i A4-storlek (210 x 297 mm) som är avsedda för en mängd olika kreativa projekt och hantverk. Varje förpackning innehåller 70 ark av papper i olika färger, vilket ger användaren en bred palett att arbeta med för att skapa livfulla och färgglada konstverk, inbjudningar, affischer, skolprojekt och mycket mer.

Pappret är tillverkat av en standardpappersvikt, ofta runt 80 g/m², vilket gör det tillräckligt hållbart för de flesta användningsområden samtidigt som det är lätt att skära, vika och manipulera. Färgerna är jämnt fördelade i paketet och är vanligtvis ljusa och klara, vilket ger en attraktiv finish till alla projekt. Färgerna bleknar inte lätt, vilket säkerställer att de bevarar sin intensitet över tid.

Grafix Färgat papper är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar eller försämras över tid, vilket är viktigt för arkivering och bevarande av dokument och konstverk. Detta gör det till ett utmärkt val för scrapbooking och andra hantverk som är avsedda att hålla länge.

Förpackningen är vanligtvis tydligt märkt med information om färgsortimentet inuti, och pappret är lätt att ta ut och sortera. Det kan användas i en mängd olika skrivare, inklusive bläckstråle- och laserskrivare, beroende på papprets tjocklek och skrivarens specifikationer.

Grafix Färgat papper A4 70-pack är idealiskt för lärare, studenter, konstnärer och hantverkare som behöver en mångsidig och kostnadseffektiv papperslösning för att ge liv åt sina kreativa idéer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grafix Färgat papper A4 70-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *