Rea!

Grafix Färgat papper A4 110g 50-pack

Beställ nu!

kr41.00

Grafix Färgat papper A4 110g 50-pack är ett paket med 50 ark tjockt, färgat papper i A4-storlek. Varje ark väger 110 gram och är lämpligt för olika typer av hantverk och kreativa projekt.

Artikelnr: 10623501600651599 Kategori:

Grafix Färgat papper A4 110g 50-pack är ett set av högkvalitativa pappersark som är speciellt utformade för en mängd olika kreativa projekt och applikationer. Varje förpackning innehåller 50 ark av A4-storlek (210 x 297 mm) som väger 110 gram per kvadratmeter, vilket ger en stabil och hållbar känsla som är tjockare än standardkontorspapper.

Pappret är färgat genom hela materialet, vilket innebär att färgen inte bara är på ytan utan genomsyrar hela pappret för en enhetlig och beständig nyans. Detta är särskilt viktigt för projekt där pappret kommer att vikas eller skäras, eftersom kanterna och vecken kommer att behålla samma färg som papprets yta.

Färgutbudet i detta paket är ofta varierat för att ge användarna ett brett spektrum av valmöjligheter för deras projekt. Färgerna kan inkludera allt från ljusa och levande till mer dämpade och pastellfärgade nyanser, vilket gör dem idealiska för scrapbooking, korttillverkning, affischer, presentationer, skolprojekt och andra konst- och hantverksaktiviteter.

Pappret är kompatibelt med de flesta skrivare och kopieringsmaskiner, vilket gör det enkelt att skriva ut text och bilder på de färgade arken. Det är dock viktigt att kontrollera skrivarens specifikationer för att säkerställa att den kan hantera papper av denna tjocklek.

Grafix Färgat papper är syrafritt, vilket innebär att det inte kommer att gulna eller försämras över tid, vilket är viktigt för dokument och konstverk som ska bevaras. Detta gör det till ett utmärkt val för arkivering och förvaring av viktiga dokument och konstnärliga skapelser.

Sammanfattningsvis är Grafix Färgat papper A4 110g 50-pack ett mångsidigt och högkvalitativt pappersval för alla som behöver färgstarka och hållbara pappersark för en mängd olika ändamål.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grafix Färgat papper A4 110g 50-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *