Gmund River Pad Anteckningsblock A5 Turquoiseblue

Beställ nu!

kr199.00

Gmund River Pad Anteckningsblock A5 Turquoiseblue är ett anteckningsblock i storlek A5 med ett omslag i turkosblå färg. Blocket innehåller högkvalitativt papper och är designat för skrivkomfort och stil.

Artikelnr: 10623501799724169 Kategori:

Gmund River Pad Anteckningsblock A5 Turquoiseblue är ett högkvalitativt anteckningsblock som kombinerar elegant design med praktisk funktionalitet. Detta anteckningsblock i A5-format (210 x 148 mm) är perfekt för daglig användning, oavsett om det är för arbete, studier eller personliga anteckningar.

Omslaget på Gmund River Pad är tillverkat av ett tjockt, robust papper med en distinkt turkosblå färg som ger en fräsch och modern känsla. Ytan på omslaget har en lätt textur som inte bara ser bra ut utan också ger ett behagligt grepp och en känsla av kvalitet.

Anteckningsblocket innehåller 80 sidor av premium, syrafritt papper med en vikt på 100 g/m², vilket gör det lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, gel pennor och blyertspennor. Papprets släta yta ger en behaglig skrivupplevelse och minskar risken för bläckblödning eller genomtryckning.

Sidorna är linjerade med en diskret grå linjering som hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad utan att vara distraherande. Linjeringen är idealisk för dem som föredrar struktur när de skriver men inte vill att linjerna ska dominera sidan.

Gmund River Pad Anteckningsblock har en öppen ryggbindning, vilket innebär att blocket enkelt kan läggas platt när det är öppet, och sidorna kan vikas tillbaka om så önskas. Detta gör det enkelt att skriva på varje sida av blocket utan att behöva kämpa med en stel rygg.

Designen är minimalistisk och stilren, med varumärkets logotyp diskret präglad på omslagets baksida. Detta tillför en subtil branding som inte tar över blockets utseende.

Gmund River Pad Anteckningsblock A5 Turquoiseblue är en utmärkt produkt för alla som uppskattar kvalitet och stil i sina skrivmaterial. Det är lika lämpligt för professionellt bruk som för personliga anteckningar och kan även vara en uppskattad present till någon som värdesätter fina pappersvaror.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gmund River Pad Anteckningsblock A5 Turquoiseblue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *