Gmund Journal Anteckningsbok Soft Cover Dark Grey

Beställ nu!

kr210.00

Gmund Journal Anteckningsbok Soft Cover Dark Grey är en anteckningsbok med mjukt omslag i mörkgrått. Den är tillverkad av högkvalitativt papper från Gmund med en stilren och professionell design.

Artikelnr: 10623501991302788 Kategori:

Produktbeskrivning:

Gmund Journal Anteckningsbok Soft Cover Dark Grey är en elegant och funktionell anteckningsbok som kombinerar högkvalitativt hantverk med en minimalistisk och modern design. Den mörkgråa mjuka pärmens yta ger en behaglig känsla vid beröring och bidrar till anteckningsbokens sofistikerade utseende.

Anteckningsboken är tillverkad av premium papper från Gmund, ett ansett pappersbruk beläget i Tyskland, känt för sin miljövänliga produktion och exceptionella papperskvalitet. Pappret är syrafritt och åldersbeständigt, vilket säkerställer att dina anteckningar och teckningar bevaras över tid utan att gulna eller försämras.

Med sina mått på cirka A5-storlek (210 x 148 mm) är den rymlig nog för omfattande anteckningar samtidigt som den är kompakt nog att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck. Den har 160 sidor med en lätt punktad linjering som ger en subtil vägledning för skrivande eller ritande utan att vara distraherande, vilket gör den idealisk för både text och skisser.

Bindningen är trådbunden vilket ger en hållbar och flexibel rygg som tillåter anteckningsboken att ligga platt när den är öppen. Detta underlättar skrivandet och gör det bekvämt att använda hela sidans yta. En diskret bokmärkesband i matchande färg hjälper dig att hålla reda på var du är i boken.

Gmund Journal Anteckningsbok Soft Cover Dark Grey är en utmärkt följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och stil i sin dagliga skrivning, oavsett om det är för arbete, studier eller personliga reflektioner. Dess tidlösa design och hållbara konstruktion gör den till en uppskattad gåva eller en lyxig personlig investering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gmund Journal Anteckningsbok Soft Cover Dark Grey”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *